HASAG40 Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 witam panowie pomocy jestem zielony w tym temacie chciałem kupić na prezent kumplowi z allegro i kliknąłem czy ta blaszka dobra jest tylko taka fota jest dostępna?
HASAG40 Napisano 15 Maj 2013 Autor Napisano 15 Maj 2013 wiem zapytałem wczoraj na ioh i ten sam werdykt szkoda:-(
HASAG40 Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 witam panowie pomocy jestem zielony w tym temacie chciałem kupić na prezent kumplowi z allegro i kliknąłem czy ta blaszka dobra jest tylko taka fota jest dostępna?
HASAG40 Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 panowie pomoże ktoś poprosiłem sprzedawjącego o dodatkowe fotki ale chciałbym się upewnić na 100% żeby nie wtopić jest szansa że dobra ta blacha jest?
Pytanie
HASAG40
witam panowie pomocy jestem zielony w tym temacie chciałem kupić na prezent kumplowi z allegro i kliknąłem czy ta blaszka dobra jest tylko taka fota jest dostępna?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.