Skocz do zawartości

Moje zachodniopomorskie trafienia - Kopacz1 cz.26

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 299
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja również mam kilka pytań ale to za moment. Wpierw chciałbym wyrazić szacunek za skrupulatność i serce wkładane w dzielenie się z nami swoimi znaleziskami. Mało kto na tym forum przykłada tak dużą wagę do tylu zdjęć i opisów fantów, każdy awers/rewers gdzie w dodatku każdy leży sobie pięknie wyeksponowany na listku :)Miło się to przegląda i podziwia.
Od pewnego czasu nie daję wielu przedmiotów do identyfikacji bo wiem, że Kopacz już je ma :) To się nazywa pasja! Szacun!

A teraz pytania - czy kolega Kopacz1 zabiera wszystkie znaleziska ze zdjęć do domu? Musisz mieć chyba jakiś hangar na posesji jeśli tak :)Tysiące ciekawych znalezisk na przestrzeni kilku lat. Czy wszystkie są w jakiś sposób na bieżąco katalogowane? Jak w tym wszystkim się odnajdujesz? Czy współpracujesz z jakimś muzeum? Bardzo chciałbym zobaczyć o ile jest to możliwe zdjęcie/zdjęcia całej kolekcji.

Pozdrawiam gorąco i dopinguję czekając z niecierpliwością na kolejne fotorelacje z wypadów!

Witam kolegów,nie będę się wypowiadał na temat sprzętu jakim szukam.Na to wszystko składają się lata praktyki,znajomość terenu,itd.Znajdowane fanty zasilają lokalne muzeum z którym jestem związany albo wymieniam się (z kolegami)na interesujące mnie fanciki.
pozdrawiam
Kopacz1

witaj Kopacz1, moglbys cyknac fotke monety z 2013-05-27 21:42:54 a dokladniej jej rantu? krece sie po wyspie uznam i znalazlem prawdopodobnie identyczna jak Ty, rownie mocno wyeksploatowana, jednak zachowal sie rys profilowy monarchy, mysle, ze wspolnymi silami mozemy dojsc do kogo ona nalezala:) pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie