Skocz do zawartości
  • 0

Część broni

MWalacik

Pytanie

Napisano

Myślałem że jest to element podczepiany do broni w samolotach,gdzie zamontowane np. mg 15.Podpinany do tej części gumowy worek zapobiegał rozsypywaniu się łusek bądź też bezpośrednio prowadził poza samolot,jednak mogę się mylić.Sygnowane FL.Z góry dziękuje za id.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolego następnym razem proponuję podawać wymiary (dla nas) i więcej cierpliwości( dla ciebie). Na tym świecie istnieją też inne problemy niż Twój i nie zawsze jest czas by Ci pomóc. Tym razem się chyba udało i to co znalazłeś są to tzw. usta działka MG 131 którymi to dostarczana była taśma z amunicją.
Pozdrawiam

Napisano
Następnym razem podawaj podstawowe wymiary, kilka zdjęć z różnych ujęć i o ile dasz radę rodzaj materiału z jakiego przedmiot jest wykonany. Dodam tylko że podobny problem miałem też z ustami" od działka WJa. Dwa lata czekałem na identyfikację ale w końcu się udało.
Napisano

Myślałem że jest to element podczepiany do broni w samolotach,gdzie zamontowane np. mg 15.Podpinany do tej części gumowy worek zapobiegał rozsypywaniu się łusek bądź też bezpośrednio prowadził poza samolot,jednak mogę się mylić.Sygnowane FL.Z góry dziękuje za id.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie