traper6 Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 Widziałem to na kilku zagranicznych aukcjach i to mi się bardzo spodobało.Kilku użytkowników tego portalu oprócz opisu aukcji miało mapę z państwami i miastami całego świata gdzie przeprowadzili transakcję kupna/sprzedaży (w dwóch różnych kolorach).Gdzie mam tego szukać aby u siebie zainstalować ? No bo sprzedaż do Chin, Japonii, Boliwii, Filipin to brzmi egzotycznie. Ale takie wiochy jak Nowy York, Filadelfia, Londyn. Madryt, Monachium, to już standard i nie ma czym się chwalić (nie podnoszą reputacji).
traper6 Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 P.S. To wyglądało tak jak mapa z połączeniami lotniczymi z Polski do np. Argentyny, Australii, Izraela, Anglii, Niemiec itp.Potem jak się klikało na dane państwo to strzałka" się rozdzielała i pokazywała dane miasto.A gdyby można było tam zainstalować info WIDOCZNE TYLKO DLA MNIE, co kto i za ile kupił, to by było perfectly.
traper6 Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 Oto przykład. Zatrzymałem na pamiątkę. Jak jest pochmurno to wyciągam kopertę na wierzch i się nią opalam :)
traper6 Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 Datownik.... Jestem ciekaw gdzie oni jeżdżą na wakacje :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.