tomek64 Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 ok 60 pocisków róznych wzorów z przewagą minnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owoc Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Fajne, guziczki jakieś poleciały? Moje tereny też podobno bogate w powstańcze miejscówki, ale jakoś trafić nie mogę, albo już przeorane. Gdzieniegdzie poleci jakiś minnie, ale to rzadkość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 6 Maj 2013 Autor Share Napisano 6 Maj 2013 cześć, niestety guzika żadnego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek_1972 Napisano 6 Maj 2013 Share Napisano 6 Maj 2013 Witam, Wiesz może co to jest to w lewym dolnym rogu zdjęcia? (coś jakby sprzączka) - znalazłem identyczne obok miejsca gdzie wykopałem (do tej pory:) 3 kg pocisków minie.PozdrRadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 6 Maj 2013 Share Napisano 6 Maj 2013 to jest ozdoba z końskiej uprzęży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owoc Napisano 6 Maj 2013 Share Napisano 6 Maj 2013 Też mam dokładnie taką samą, ciekawe czy może z jakiejś carskiej uprzęży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2013 tym razem inne miejsce , z przewagą austriackich pocisków systemu Lorenza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Czerwiec 2013 Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Fajne znajdki.Możesz dać zdjęcie lepsze tym medalików z pierwszego zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 2 Czerwiec 2013 Share Napisano 2 Czerwiec 2013 ze znajdków wnioskuje że bardziej to teren jakiejś strzelnicy bo dziwne żeby nie było żadnego guzika na polu walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2013 cześć, pociski wykopałem na polu bitew na Mazowszu i w lubelskiem, a co do braku guzików tez jestem zdziwiony.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2013 medaliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2013 kolejne z 1863. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.