Bezimienny Napisano 4 Maj 2013 Autor Napisano 4 Maj 2013 witam, mój pierwszy, na zdjęcie samego nieśmiertelnika niema co patrzeć bo nic nie widać, nie mam czym strzelić dobrej wyraźnej foty, ale na kartce przepisałem co jest na nim, jeżeli mogę to proszę o rozszyfrowanie,STAMM.K.P.Pz.GREN.ERS.BTL.64 5310
ad Napisano 4 Maj 2013 Napisano 4 Maj 2013 Stamm Kompanie Panzergrenadier Ersatz Bataillon 64Kompania Kadrowa 64 Zapasowego Batalionu Grenadierów Pancernych5310 - numer osobisty żołierzahttp://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/InfErsBat/InfErsBat64-R.htm
Bezimienny Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 Blisko Morawicy:)Znalazłem fajną miejscówke:) myślałem że już dawno przeszukane, a było tam jeszcze pare rzeczy, wracam tam w poniedziałek albo wtorek, jak już przepenetruje to może pokaże resztę :)Pozdro
Pytanie
Bezimienny
witam, mój pierwszy, na zdjęcie samego nieśmiertelnika niema co patrzeć bo nic nie widać, nie mam czym strzelić dobrej wyraźnej foty, ale na kartce przepisałem co jest na nim, jeżeli mogę to proszę o rozszyfrowanie,
STAMM.K.P.Pz.GREN.ERS.BTL.64 5310
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.