bjar_1 Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Spoko, interesuje mnie to czysto teoretycznie - zbieram info o nieśmiertelnikach odnalezionych w naszym rejonie. Twoja to ciekawa pamiątka po bitwie pancernej toczącej się na południe od Kielc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 skoro tak mówisz;) ja tam nie wiem, mało się jeszcze znam :) mam tylko nadzieje że to nie ostatni :)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 6 Maj 2013 Autor Share Napisano 6 Maj 2013 z dziś, krzyży, miedziana obrączka, guzik carski, łuski, mała plomba rosyjska, guziczki i ptasia obrączka,okucie od austro węgierskiej pałatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 10 Maj 2013 Autor Share Napisano 10 Maj 2013 z dziś:) w sumie najfajniejszy to krzyżyk wyszedł, oprócz: zmasakrowane 2 grosze II RP i 20 gr 1923, guziczki i jakiś przedmiot miedziany zamknięcie od zapalniczki? boratynka ale zjechana że widać chyba tylko 3 literki, i reszta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 10 Maj 2013 Autor Share Napisano 10 Maj 2013 i jeszcze to, zostało tam gdzie znalazłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 dzisiaj taki nie pozorny dołek, od początku stała w nim woda :)P.S. nie wiem czemu te zdjecia takie zamglone wychodzą, może dlatego że mam folie na aparacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 mój kumpel kopacz, już namacał przedmiot w dołku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 i pokazał sie ruski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 No pochwał się co w tym dołku wyskoczyło :) Bo czekam od kilku minut z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 wiem że długo bo kurde chyba mi net padł, mam w Plusie jako modem na limit 20GB i chyba już sie wyczerpał i ładuje stronke godzine...ehhh a na miesiąc 110zł...czekam aż mi sie umowa skończy i biorę radiówke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 Ładny rusek , nie polecam radiówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 e tam, kolega ma radiówke i śmiga mu nawet lepiej niż u mnie, neta ma prawie zawsze, u mnie częściej traci sygnał niż u niego,a i na miesiąc tylko 45zł płaci, ponad dwa razy mniej niż ja...tego mam już dość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirbartek3 Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 Zdjęcia za mgłą tak to przez folię na aparacie na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.