Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 manierka wrześniowa, ta akurat kupiona nie dawno za 2 dychy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 pół grosz Jan Olbracht ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 boratynka najładniejsza w tym sezonie póki co...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 szkola powszechna , z wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 niestety też bez skrzydełka , a i głowa sie ledwo trzyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 reszta moniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 szału nima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 grosze II RP hehe po 4 z każdego nominału ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 narazie tyle, tak jak mówiłem, fanty nie powalają ale robie co mogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Fajne wykopki :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Plomba CCCP" to jakieś zakłady górnicze/hutnicze, z których rejon słynął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Jednak sól ;) Można wyciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 z dzisiaj, krótko byłem bo deszcz zaczął padać i grzmiało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 Na pewno sprzed 1887roku. Z katalogu Rewolińskiego nr176.Awers :Św.Trójca-Bóg Ojciec,trzymający Jezusa na krzyżu,pod spodem Duch Święty w w postaci gołębia. Rewers:Matka Boska Częstochowska. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 i lotka z kiedyś, 12cm Wurfgranate 42 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 4 Maj 2013 Autor Share Napisano 4 Maj 2013 z dzisiaj, a tak dla odmiany poszedłem do lasu:) mój pierwszy nieśmiertelnik, będzie na id, tylko aż w 5 częściach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 z bliska;) obłożyłem go w tekturce tak chwilowo bo nie miałem pomysłu, jak go złożyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Batalion uzupełniał m.in. Pz.Gren.Rgt.64 z 16 DPanc. Gdzie wyszła blaszka +/-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 napisałem Ci na id, +/- okolice Morawicy w kierunku na Kuby Młyny...i tak za dużo powiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.