sebi_ns Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Witam. Czy kwas szczawiowy zniszczyłby pasek od zatrzasku w niemieckiej puszce na maskę ??. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 zapomniałem dopisać : oraz wkładkę aluminiowom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Dlaczego krzyczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabol1944 Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Wkładkę aluminiową można zdaje się wyjąć ale nie obejdzie się bez podgięcia krawędzi. Co do paska to po otworzeniu puszki można go z powodzeniem czymś przytrzymać ponad kwasem żeby nie doszło do namoknięcia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Witam. Wyczyściłem puszkę innym sposobem , była cała ubrudzona czymś czarnym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 tył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Mój Komplecik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabol1944 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Wygląda super. Zazdroszczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.