ostatni Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Napisano 25 Kwiecień 2013 Witam Krótkie pytanie czy jest sens zamiana Rutusa na Xterre ???Chodzi mi szczegulnie o Militarkę Wiem że jest wiele wykrywek na militarkęChodzi mi szczeże o to czy jest sens dopłacać do terrki czy pozostać przy rutusie Drobnicą też nie pogardzę Pozdrawiam Darz Dół
nikt Napisano 25 Kwiecień 2013 Napisano 25 Kwiecień 2013 Witam ! Ja wiem ,że to będzie odebrane jako wstrętna reklama , ale na militarkę" to niech kolega zakupi Argo z sondą 29 cm . Będzie taka oferta - czyli wykrywacz tylko z dużą sondą . Zasięg na hełm to około 140 cm.( tryb jednoczesny z filtrem relikty ) Sondy 29 cm będą dostępne po 6 maja. pozdrawiam RUTUS.
alex_2013 Napisano 25 Kwiecień 2013 Napisano 25 Kwiecień 2013 jaka tam reklama:) ot tak suche fakty:) a swoja drogą ciekawe jakie zasiegi bedzie mialo argo na dużej cc i dd o ile % większe
ostatni Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Napisano 25 Kwiecień 2013 Witam Panie Arku Jednak przychylę się do paniskiej oferyt Jak tylko wypłata będzie na kącie to odrazu zamawiam Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.