Rabi79 Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Napisano 24 Kwiecień 2013 Cześć.Mam prośbę o pomoc Koledzy. Wygląda mi to na powojenną miniaturkę Krzyża AK, ale takiego motywu na tarczy nie znalazłem. Może macie jakieś pomysły co to dokładnie może być?Wymiary: 18,2mm brak sygnatury. Pozdrawiam!
Hebda Napisano 24 Kwiecień 2013 Napisano 24 Kwiecień 2013 Miecz z liśćmi jak żywo odznaka kołnierzowa Szkół Podchorążych.Pierwszy raz widzę taką kombinacje.Może coś w kierunku odznaki pamiątkowej/kombatanckiej tajnych podchorążówek? (tym bardziej że na głowicy widnieje znak Polski walczącej)Szukaj w tym kierunku.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 00:50 26-04-2013
Rabi79 Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Napisano 25 Kwiecień 2013 No faktycznie, jakby korpusówka nałożona na tarczy, dzięki wielkie.
Pytanie
Rabi79
Cześć.
Mam prośbę o pomoc Koledzy. Wygląda mi to na powojenną miniaturkę Krzyża AK, ale takiego motywu na tarczy nie znalazłem. Może macie jakieś pomysły co to dokładnie może być?
Wymiary: 18,2mm brak sygnatury.
Pozdrawiam!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.