grzesiomix Napisano 19 Maj 2013 Autor Share Napisano 19 Maj 2013 niestety tylko góra krzyżyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 19 Maj 2013 Autor Share Napisano 19 Maj 2013 plus kilka kulek szrapnelówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 Gratuluję, super trafienia....:) Szkoda że krzyżyk i płomień nie kompletne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 Paweł... nic nie stoi na przeszkodzie, abyśmy brakujący granat do płomienia znaleźli. Daj tylko znać, że już farmer pole zaorał, a poszukiwania ruszą dalej pełną parą!Guzik też super i jak Buttonarium podpowiada, to wojskowy dawnej Czechosłowacji. Co on tam robił...? że leżał to wiem!Gratulacje Grzesiu! Tak 3V !!!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 ...a ja dalej przeżyć" nie mogę, że żołdak nie zgubił tych 5 kopiejek przed przewierceniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 Ładne fanciki kopiecie :) Cuma no szkoda :< Mam taka samą tylko że całą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 Spoko spoko jak tylko dostanę info, że poletko gotowe do chodzenia to dam znać. Następna taka piątka będzie bez skazy :) Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 Polazłem w teren i zobaczyłem że kości zostały rzucone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 Mix z dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 Korpusówka przemyta w polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 W domu okazało się że ma złocenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 Teraz to moja broszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 Plomba - Baranowicze 18 XI 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 To tyle, ale jutro chyba ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 22 Maj 2013 Share Napisano 22 Maj 2013 Ładnie trafiłeś, pogratulować wypada!Mam nadzieję, że kość też zabrałeś! na ogonową dinozaura" jakiegoś pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 22 Maj 2013 Share Napisano 22 Maj 2013 No patrzę że się rozkręcasz, gratulacje ładne trafienia...Korpusówka straży przemysłowej o ile się nie mylę.Ciekawa broszka.Ta kość to będzie na moje oko poszukiwacza który był na tej miejscówce przed Tobą, więc pilnuj się jutro :DPoletko u mnie dalej nie poorane, jak tylko coś się ruszy dam znać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechos Napisano 22 Maj 2013 Share Napisano 22 Maj 2013 Fajne fanty kopiecie w Łomży. podobał mi sie wczesniejszy pfening , bardzo dobry stan , kopie takie w dolnej saksonii,gdy jestem w pracy . Tak wogóle teraz urlop. Pozdrowienia z Ostrowi Mazowieckiej. moze kiedys bysmy połomżowali ? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 dziękujemy za pozdrowienia!oczywiście zapraszamy do Łomży na wspólny wypad za miasto... ale na jesieni.w tej chwili bardzo trudno o dobrą miejscówkę.za pozwoleniem grzesiomix-a i dla podsycenia apetytu, oczywiście jeżeli lubicie caraczki"...krótkie wspomnienie zeszłego sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 wiosna 2012, zaraz na rozpoczęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 gwizdek, w którym zachowało się drewienko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 klamry z jednego miejsca, znalezione w przeciągu 3 dnigimnazjum łomżyńskie zgniecione było w kulkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 guziki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 z których najbardziej cieszy oko" gubernia łomżyńska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 monetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 trochę sreberka też idzie znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.