grzesiomix Napisano 8 Maj 2013 Autor Share Napisano 8 Maj 2013 Kopiejka 1909r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 grosz pruski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 j.w rocznik niewidoczny niestety....179..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 9 Maj 2013 Autor Share Napisano 9 Maj 2013 Dzisiaj niestety z okazji pracy mogłem wyskoczyć tylko na niecałą godzinkę i jakieś przypadkowe poletko.Pierścień wiodący od czegoś grubszego raczej.Trafiłem jeszcze fragmenty jakiejś osłony grubości ok.5-6mm z fragmentami zielonej farby. Niebrałem tego i niestety nie mam fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 10 Maj 2013 Autor Share Napisano 10 Maj 2013 Dzisiejszy krótki wypadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 10 Maj 2013 Autor Share Napisano 10 Maj 2013 Ranny ołowiany piesek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 10 Maj 2013 Autor Share Napisano 10 Maj 2013 No i trafienie dnia. W Buttonarium takiego nie znalazłem. Pójdzie na id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 ładny guziczek Grześku trafiłeś!szkoda tylko, że PRAWO wytarte.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 10 Maj 2013 Autor Share Napisano 10 Maj 2013 Ale zadowolenie i tak spore :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 Grześku... jako, że pozwoliłeś przyłączyć" się do Twojego wątku, małe wspomnienie z zeszłego sezonu, akurat w temacie.znalezione oczywiście w okolicach Łomży, ale wszystkie zakon".prawo" rzadziej się trafiają i ja jeszcze nie znalazłem.mam nadzieję, że już nie długo do Was dołączę!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 No brawo brawo Grześku bardzo ładny...Gratulacje takiego nie mam w swojej kolekcji. Cuma i Grzesiu wykrywki i saperki w dłoń, pakować się w auto i wiecie gdzie macie przyjechać.... :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 będziemy, będziemy... i Smętka wezmę z sobą, a Ty znajdziesz nim ten hełm, który mi obiecałeś wykopać! pamiętasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 Mówisz i masz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Z dziś godzinka w terenie, wypad miał być dłuższy, ale komary niestety okazały się silniejsze...szkoda zapowiadało się ciekawie. Połuszka 1731r. Anna Iwanowna Romanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 stan kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Monetka potraktowana delikatnie oliwką.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Poletko zapewne wrześniowe. Tępołukowe już zaprzestałem brać. Dosłownie co pół metra. Dwa lebele z Norblina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Lebel Norblin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Już zakląłem pod nosem że polmos ale nieeeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 plus masa szrotu kolorowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeszs Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Gdzie Ty tam Norblin " widzisz na tych lebelach ? :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Maj 2013 Autor Share Napisano 15 Maj 2013 No faktycznie, pomyliłem się. Ale tutaj z dzisiaj z tego samego miejsca. Mauzerek i tym razem Norblin bez pomyłki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Maj 2013 Autor Share Napisano 15 Maj 2013 Z dzisiaj mix tego co mogłem zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Maj 2013 Autor Share Napisano 15 Maj 2013 I mix tego czego nie mogłem zabrać i trafiło do matki Ziemi. Szkoda mi magazynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Maj 2013 Autor Share Napisano 15 Maj 2013 Plomba, szkoda że zatarta na odwrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.