pelikan85 Napisano 20 Kwiecień 2013 Autor Napisano 20 Kwiecień 2013 Witam11 maja z ramienia stowarzyszenia do którego należę organizujemy grę miejską i w tym miejscu pytanie do użytkowników forum...Czy ma ktoś z Was na ten dzień pożyczyc mundur niemiecki lub pruski mam na myśli bluza,spodnie,pas ewentualnie nakrycie głowy...proszę o odpowiedź
pelikan85 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Napisano 23 Kwiecień 2013 Witam ponawiam prośbę...mój wzrost 174cm najlepiej z okolic Poznania...wpłacę kaucję za wypożyczony strój...
YARD Napisano 23 Kwiecień 2013 Napisano 23 Kwiecień 2013 Pelikanie mam dla Ciebie:- pas z pruską klamrą -kopia ,ładna- buty, oficrerki lata 30-40 lub saperki DDR" :)- hełm niemiecki, ale zimowy kam.Jak co to dźwoń.
pelikan85 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Napisano 23 Kwiecień 2013 Dzięki wielkie YARD :)Jak będę miał info czy uda mi się jakąkolwiek bluzę załatwić to będę wiedział co mi się przyda :)No chyba że chciałbyś wziąć udział w przeprowadzeniu gry miejskiej?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.