escewu Napisano 20 Kwiecień 2013 Napisano 20 Kwiecień 2013 WitamZaczynam przygodę z f75ltd, wcześniej miałem f4 ,wiec mam kilka pytań co do ustawień...Nie posiadam polskiej gwarancji (jeżeli ktoś ma prosiłbym o podesłanie owski1@o2.pl)1. Mam problem z strojeniem do gruntu: ustawiam np Bp 65 disc15 notch1 i sprawdzam czy teren jest czysty pinpointem i cały czas mi pokazuje ze coś jest w ziemi przeważnie na 16cali a uważam ze niema opcji ze ciągle zalega coś w gruncie... może łapie mi coś np z butów ubrania itp? może robię coś nie tak?2. Kompletnie nie umiem obsługiwać trybu All metal...proszę o wytłumaczenie tej funkcji: Stat/motionThresholdaudio pitchsensytivity to zapewne moc tak jak w innych trybachmanual GB3. Czy istnieje możliwość w trybie all metal omijania małych kawałków żelaza np gwoździ itp a szukania tylko dużych obiektów? i czy cyfry pokazują jaki to metal np 7 żelazo a 61 kapsel a dźwięk jest jeden?4. Na których tonach najlepiej chodzić: 1 2 3 4? i który najbardziej przypomina dźwięki f4? jak na razie pod pasowały mi 3 tony. I co oznacza ciągły przedłużający się dźwięk, dwa przedmioty obok siebie czy płaski cienki przedmiot ponieważ piszczy przeważnie nad folijkami...pozdrawiam escewu
maxim026 Napisano 21 Kwiecień 2013 Napisano 21 Kwiecień 2013 a gdzie masz instrukcje obsługi ??? Kilka postów wczeniej podałem link do tego co jest napisane o F75 i F75 LTD . ps. ALL Metal ,phhhh powodzenia,F 75 Ltd ma taki jeden fajny program CL złom ciągnie nawet fajnie ,ale jak chcesz mić lepszy zasięg na ZŁOM to Cweka NEL i zasig zwiększy sie o kilka centymetrów napewno
niflheim85 Napisano 22 Kwiecień 2013 Napisano 22 Kwiecień 2013 Podejrzewam, że wiecej bys wyciągnął na CL jak na programie all:)
escewu Napisano 22 Październik 2013 Autor Napisano 22 Październik 2013 witamZastanawiam się nad kupnem słuchawek do mojej eFki75ltd...kompletnie nie znam się na tym temacie, wiec proszę o pomoc.Najlepiej jakby słuchawki nie były zbyt ciężkie,oczywiście kabel spiralny", posiadały wtyk duży jack (a także nakrętkę żeby wtyk stabilny: nie było możliwości ruchu oraz aby był szczelny) do tego może być regulacja głośności... kasy przeznaczyć zamierzam max500zł...pozdrawiam
Lipek Napisano 22 Październik 2013 Napisano 22 Październik 2013 Kup słuchawki Garreta za 120zł. W zupełności wystarcza. Słuchawki za 500zł to gadzeciarstwo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.