Skocz do zawartości

Fisher f75ltd ustawienia militarka

escewu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Zaczynam przygodę z f75ltd, wcześniej miałem f4 ,wiec mam kilka pytań co do ustawień...
Nie posiadam polskiej gwarancji (jeżeli ktoś ma prosiłbym o podesłanie owski1@o2.pl)

1. Mam problem z strojeniem do gruntu: ustawiam np Bp 65 disc15 notch1 i sprawdzam czy teren jest czysty pinpointem i cały czas mi pokazuje ze coś jest w ziemi przeważnie na 16cali a uważam ze niema opcji ze ciągle zalega coś w gruncie... może łapie mi coś np z butów ubrania itp? może robię coś nie tak?

2. Kompletnie nie umiem obsługiwać trybu All metal...
proszę o wytłumaczenie tej funkcji:
Stat/motion
Threshold
audio pitch
sensytivity to zapewne moc tak jak w innych trybach
manual GB

3. Czy istnieje możliwość w trybie all metal omijania małych kawałków żelaza np gwoździ itp a szukania tylko dużych obiektów? i czy cyfry pokazują jaki to metal np 7 żelazo a 61 kapsel a dźwięk jest jeden?

4. Na których tonach najlepiej chodzić: 1 2 3 4? i który najbardziej przypomina dźwięki f4? jak na razie pod pasowały mi 3 tony. I co oznacza ciągły przedłużający się dźwięk, dwa przedmioty obok siebie czy płaski cienki przedmiot ponieważ piszczy przeważnie nad folijkami...

pozdrawiam escewu
Napisano
a gdzie masz instrukcje obsługi ???
Kilka postów wczeniej podałem link do tego co jest napisane o F75 i F75 LTD .

ps. ALL Metal ,phhhh powodzenia,F 75 Ltd ma taki jeden fajny program CL złom ciągnie nawet fajnie ,ale jak chcesz mić lepszy zasięg na ZŁOM to Cweka NEL i zasig zwiększy sie o kilka centymetrów napewno
  • 5 months later...
Napisano
witam
Zastanawiam się nad kupnem słuchawek do mojej eFki75ltd...
kompletnie nie znam się na tym temacie, wiec proszę o pomoc.
Najlepiej jakby słuchawki nie były zbyt ciężkie,oczywiście kabel spiralny", posiadały wtyk duży jack (a także nakrętkę żeby wtyk stabilny: nie było możliwości ruchu oraz aby był szczelny) do tego może być regulacja głośności... kasy przeznaczyć zamierzam max500zł...
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie