jahwe Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Napisano 17 Kwiecień 2013 Witam serdecznie. Trafiło mi się to na pozycjach napoleońskich proszę o pomoc pozdrawiam.
szwejk4 Napisano 18 Kwiecień 2013 Napisano 18 Kwiecień 2013 Niestety nie wyskoczyła jakieś 500 do 600 metrów od starego pałacu i to za parkiem niemal w polu a stary człowiek który tam mieszka mówił że państwo miało tam jakąś wiatkę do picia kawy czy cuś;)
jahwe Napisano 18 Kwiecień 2013 Autor Napisano 18 Kwiecień 2013 Kto wie może i tam zabłąkały się oddziały lub kilku napoleończyków :) mój praktycznie w centrum walki. Pozdrawiam Cie :)
szwejk4 Napisano 18 Kwiecień 2013 Napisano 18 Kwiecień 2013 Witam mam identyczny:) https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum25/sam_0464.jpg musiał byś poszukać dawałem już to na ID stwierdzono że to ozdoba z mebli z czym ja się nie bardzo zgodziłem pozdro.
jahwe Napisano 18 Kwiecień 2013 Autor Napisano 18 Kwiecień 2013 Witam Cię szwejk4 ja również nie zgodzę się, że to jest ozdoba do mebli, a powiedz mi wyskoczył Ci na pozycjach napoleońskich? jeżeli to nie tajemnica to gdzie? myślę, że jakieś oddziały wojsk miały to przy mundurze. Pozdrawiam
Raned Napisano 2 Maj 2013 Napisano 2 Maj 2013 Mój egzemplarz także znaleziony w miejscu bytności wojsk napoleońskich z jakiegoś stopu cynku 5,5 cm x 4 cm.
Pytanie
jahwe
Witam serdecznie. Trafiło mi się to na pozycjach napoleońskich proszę o pomoc pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.