luki_ik Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 co o tym sądzicie tak wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_ik Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 a tak jest o dziwo po wyciągnięciu z ziemi okazało się żę wkład się za chował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_ik Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 co o tym sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_ik Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_ik Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 kominek średnio wyszedł - do poprawy, ale kalki (lub nalepki, bo tak wyglądają) to żeś chyba po pijaku nakładał - kolego strony ci się popieprzyły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Ajj, przepraszam to ma być SS a nie WH (tamten pisałem zanim dodałeś drugą stronę) - to Ci się w ogóle kalki popieprzyły... SS ma runy i na drugiej swastykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 http://www.german-helmets.com/SS%20Helmets-M1940-DOUBLE%20DECAL.htmSory, że trzy posty pod sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_ik Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 a mówi wam coś lssah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_ik Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 sory nie mam zdjęć jak go wyczyściłem trochę ale były resztki kalek i wyszło mi na to że to lssah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Aaa, czyli rekonstruujemy elyte, i tak coś mi się kupy nie trzyma bo na M42 nie było barwami narodowymi, a i czasami rezygnowano z nich w ogóle. Ale od każdej reguły były wyjątki i może było jak mówisz (jeżeli tak było to wg. mnie szkoda było go estaurować" ale jak to mówią wój cyrk, twoje małpy"). jak pisałem popraw kominki bo średnio wyglądająPSTo wam" jakoś się z poprzednim ustrojem kojarzy...PozdrawiamKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 ie było barwami narodowymi"*nie było kalek z barwami narodowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.