SirRaf Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum26/_s0.zmniejszacz.pl_20130409_195840_zmniejszaczpl_958222.jpgWitam jak doczyścić by nie zniszczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 rozumiem, że nie potrafisz sam dostosować foty do wymagań Forum.ale zanim wykorzystasz coś, co zrobi to za ciebie - może opanuj sztukę kadrowania. przyda ci się szczególnie w działach ID ---> więcej obiektu, mniej tła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 moderatorze to nie moja wina ze 200 razy wstawiałem to samo zdjęcie i nie mogłem a dopiero teraz bez zadnych jego zmian sie udało pozdrawiam wiec prosze bez aluzji bo wczoraj udało sie je normalnie wstawić a dziś dopiero teraz zatrybiło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 i dziękuje za sugestję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Cynk, działaj bez agresywnej chemii. Musisz zachować patynę. Na początek wymocz w mydlinach i szoruj miękką szczoteczką. Jak nie zejdzie cały osad, to doczyścisz dremelkiem ze szczotką z włosiem stalowym. Szczotka musi być nowa, z miękkim, nie startym włosiem, no i delikatnie, z wyczuciem, efekt mozna uzyskać bardzo dobry. Wskazane zabierać z wykopków kawałki skorodowanych, podobnych materiałów do ćwiczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 dziekuje remington Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 aluzji to ja ci nie robię, tylko dobrze radzę. Co bardziej obtrzaskani na Forum wiedzą, że w pierwszym poście nie warto dodawać foty tylko tekst. dopiero od drugiego postu ładują zdjęcia, bo wchodzą w większej rozdzielczości.i proponuję ochłonąć trochę, bo nikt tu nie pragnie twojej krzywdy, więc zaciskanie szczęk i mrużenie oczu nie ma większego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 ok to nie jest temat do tej pogadanki dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.