woytas Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Panowie taki ptaszek chciał wbudować mi się w okno w salonie. Po pół godzinie odnalazł się ponownie, zostawił ładunek na podłodze i poleciał :)Co to za gatunek? Szukałem na fotkach i wygląda mi na ziębę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Sam sobie odpowiedziałeś. :)Zięba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Fajnie się kłócił jak go do łapska brałem :) W ogóle z ptaszydłami same przygody - okna mam wszystkie poznaczone odciskami od skrzydeł, zawiesiłem 3 budki lęgowe i po kilku godzina w jednej rozgościła się para wróbelków a wokół drugiej plączą się sikorki ale jakoś nie mogą się zdecydować na zamieszkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 a chcesz może gołębia ze złamanym skrzydłem ?żal mi go... koty by go zeżarły, a nikt go nie chce, bo teraz tych zasrańców staromiejskich nikt nie lubi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Jednego takiego wiozłem 40 kilometrów do leśnego pogotowia... Wyślij kurierem do Śniegowej żony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.