Miki97 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 Witam:)Prosiłbym o identyfikacje tego hełmu, przepraszam za słabą jakość zdjęcia.
Miki97 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 Mam możliwość kupienia tego hełmu i chciałbym się dowiedzieć co to jest za hełm, i czy jest oryginalny czy jakaś kopia ?
Miki97 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 DiziQ a jak mam to rozumieć z fusów wróżony ? :P
ToMojaPasja123 Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 Tak to jest niemiecki hełm jest originalny
DiziQ Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 Daj dobre zdjęcia rantu i wywietrzników, bo na twoich nic nie widać. Pozdrawiam.
Miki97 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 Kolego DiziQ ten hełm jeszcze" nie jest mój więc nie mam lepszych zdjęć :/
R51 Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 hmmm... Jakość zdjęcia jest rzeczywiście powalająca. Czy jest oryginalny to nie wiem, moge natomiast strzelać że na 90% tak (sama stal- bo malowanie, czy majacząca tarczka przy tej jakości zdjęcia wykluczają jakiekolwiek diagnozy). Hełm po widocznych za mgłą detalach to M40 (lub co mniej prawdopodobne M34). Jest to jednak wrózenie z fusów.Pozdrawiam
Miki97 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 ten hełm ma trzy dziury do fasunku chyba, jest malowany i wydaje mi się, że ma trochę szpachlu ale jak go będę miał to postaram się przywrócić do porządku i zrobić lepsze fotki :)
R51 Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 Te trzy otwory to po fasunku, powinny być jeszcze dwa otwory wentylacyjne= 5 otworów w hełmie. Szpachlowany jest jak się wydaje szczyt dzwonu- ogólnie działy się z nim straszne rzeczy i jeśli zaczniesz ściagać z niego szpachlę może się okazać że... masz pół hełmu.Pozdrawiam
Miki97 Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 tak w sumie ma 5 otworów :) to dzięki za informację to będę bardzo ostrożny.Pozdrawiam
tyfus Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 herman1984 - czy w temacie ID masz coś do powiedzenia ?zdjęcia jakie są, takie są i takie będzie ID, a jak chcesz ot tak sobie pokasztanić to proponuję gdzie indziej się spełniać.
Pytanie
Miki97
Witam:)
Prosiłbym o identyfikacje tego hełmu, przepraszam za słabą jakość zdjęcia.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.