gero Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam.Kojarzy ktos moze od czego moze byc ten plomien?Jakas militarka czy zwykla ozdoba?
sturmpanzer73 Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 ja trafiłem kiedyś cosik takiego http://myvimu.com/exhibit/28052-twarz-ozdoba dodam że na pruskiej miejscówie
gero Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam.Kojarzy ktos moze od czego moze byc ten plomien?Jakas militarka czy zwykla ozdoba?
gero Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Przy mocowaniu wybita trojka.Wysokosc 10cm,szerokosc 5,5cm.Z gory dziekuje za pomoc.
Raned Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 To nie jest płomień a tył głowy lalki z wytłaczanej blachy mosiężnej, nie mam pojęcia jak taka lalka wyglądała w całości, ale miałem bardzo podobny element. Rosyjskie lub pruskie pochodzenie z okresu sprzed I wojny.
Hansior Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Dokładnie jest to tył lalki jutro wkleję fotkę przodu
Pytanie
gero
Witam.Kojarzy ktos moze od czego moze byc ten plomien?Jakas militarka czy zwykla ozdoba?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.