ToMojaPasja123 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Mam pytanie czy warto czyścić fanty w coli . Jakie ma to wady i zalety. Ile trwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantar Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 ktoś kiedyś wspominał na forum że zdobył bagnet od kolesia który go moczył rok w coli, strszanie się lepił, CHYBA źle pachniał i to moczenie nic nie pomogło, z tego co pamiętam to chyba była lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 31 Marzec 2013 Autor Share Napisano 31 Marzec 2013 Znaczy powiem tak że ja teraz mocze zapalnik i pocisk od ptrds i powiem ci że efekt ładny rdza schodzi .Wystarczy tylko przed moczeniem przetrzeć trochę szczotka i wrzucić do coli potem wrzucamy na 2 tyg i pocieramy szczota efekt ładny :)Powiem Ci że najlepsza jest cola nieoriginalna bo posiada więncej tego fosforu który żre rdze :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Temat był wałkowany, zapraszam do wyszukiwarki. Generalnie lipa. Tensam efekt daje moczenie w wodzie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Wżerów ani płatów rdzy nie usunie. Ale do usunięcia lekkich wykwitów nadaje się. Wrzuciłem kiedyś do Coli garść różnych monet. Stalowe i jakieś pseudosrebrne wyczyścił ładnie, po przetarciu szmatka był połysk (nienaturalny wręcz!), cynkowej nie ruszył a po wyjęciu pokryła sie tlenkiem doszczętnie, a miedziane zniszczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.