ToMojaPasja123 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Napisano 30 Marzec 2013 Mam pytanie czy warto czyścić fanty w coli . Jakie ma to wady i zalety. Ile trwa ?
Vantar Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 ktoś kiedyś wspominał na forum że zdobył bagnet od kolesia który go moczył rok w coli, strszanie się lepił, CHYBA źle pachniał i to moczenie nic nie pomogło, z tego co pamiętam to chyba była lipa
ToMojaPasja123 Napisano 31 Marzec 2013 Autor Napisano 31 Marzec 2013 Znaczy powiem tak że ja teraz mocze zapalnik i pocisk od ptrds i powiem ci że efekt ładny rdza schodzi .Wystarczy tylko przed moczeniem przetrzeć trochę szczotka i wrzucić do coli potem wrzucamy na 2 tyg i pocieramy szczota efekt ładny :)Powiem Ci że najlepsza jest cola nieoriginalna bo posiada więncej tego fosforu który żre rdze :d
Cyrograf15 Napisano 31 Marzec 2013 Napisano 31 Marzec 2013 Temat był wałkowany, zapraszam do wyszukiwarki. Generalnie lipa. Tensam efekt daje moczenie w wodzie.Wojtek
Cronos Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 Wżerów ani płatów rdzy nie usunie. Ale do usunięcia lekkich wykwitów nadaje się. Wrzuciłem kiedyś do Coli garść różnych monet. Stalowe i jakieś pseudosrebrne wyczyścił ładnie, po przetarciu szmatka był połysk (nienaturalny wręcz!), cynkowej nie ruszył a po wyjęciu pokryła sie tlenkiem doszczętnie, a miedziane zniszczył :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.