ubuntu16 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 witam wiecie coś na temat tego bagnetu rok pochodzenie wartośćma wytrawiony napis Wytrawiony napis oznacza Na pamiatkę mojej służby"
średni Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Głowa rycerza to producent - Weyersberg Kirschbaum & Cie AG (WKC), Solingen. Jeśli możesz dac dokładniejsze zdjęcia,przede wszystkim wytrawionego napisu, to zobaczymy czy to pryginał,bo coś mi wygląda podejrzanie.Dużo jest kopii sprowadzanych z Czech.
sturmpanzer73 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 No dokładnie, to jest grawer laserowy. Jestem poligrafem i klienci przynosili kopie szabli do grawerowania na prezenty dla znajomych. Wyglądało to podobnie.pozdrawiam
torba5 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 tyle że nie tylko grawer jest lipny ale sam bagnet też pozdrawiam poligrafa ja kończyłem w Katowice Piotrowice pzdr
średni Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Właśnie ta laserowa grawerka wyglądała mi na lipę.Bagnet może byc wykorzystany do inscenizacji z epoki,bo jak napisał kolega,wartośc kolekcjonerska żadna.
Question
ubuntu16
witam wiecie coś na temat tego bagnetu rok pochodzenie wartość
ma wytrawiony napis Wytrawiony napis oznacza Na pamiatkę mojej służby"
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.