AvgSecurity Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Witam Panowie mam tu takie pytanie.Mam ktoś z was Fishera F2 ??? jak jest z tymi bateriami bo słyszałem że ludzie się wk**wiają bo on jest zasilany dwoma bateriami 9 V i na oryginalnych bateriach można pochodzić 40 godz tak pisało na allegro chyba, a chodzi mi właściwie o to bo np: dobra jedna bateria duracell 9 V kosztuje coś 20,25 zł czyli więcej mi ku*** wyjdzie za baterie niż sam wykrywacz.Więc jak jest z tym zasilaniem? drogo wam to wychodzi ?? , Oczywiście jeśli ktoś ma Fisher f2...Mam jeszcze pytanie O tego Midasa Sapera chyba.On jest dobry na głębokie rzeczy ??? mam go ktoś z was ???Bo o drobne rzeczy mi nie chodzi bo zazwyczaj dobra rzecz znajduje się zazwyczaj głębiej w ziemi. Wiem że niema on dyskryminacji co wkurza poszukiwaczy. Po prostu jak on się sprawuję jak dla was? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 post AvgSecurity spacjalnie nie poprawiany, aby był przestrogą dla tych, którym się nie chce przeczytać kilku zasad obowiązujących na Forum.gratisa wysłałem @ z nadzieją, że odrobisz zaległości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.