albann Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Witam! Proszę mi powiedzieć z jakiego okresu pochodzi i kto go używał. Z góry dziękuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albann Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Następne zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
albann Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Kolejne zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
placzido Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Na początku lat 90 ubiegłego wieku kupiłem taki w myśliwskim.IDENTYCZNY :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
albann Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Ok dzieki bo moglem taki kupic dlatego wolałem sie spytac, nie wyglada na stary jak ten polski wrzesniowy co wykopalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
placzido Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Jak za parę groszy to możesz kupić np do trzymania dokumentów. Ja go wspominam dobrze. Jedyna jego wada to przetarcie nitek na spodzie od noszenia ... bagnetu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
albann
Witam! Proszę mi powiedzieć z jakiego okresu pochodzi i kto go używał. Z góry dziękuje!
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.