bassista Napisano 18 Marzec 2013 Autor Napisano 18 Marzec 2013 Witam, proszę o rozszyfrowanie:4./Fl.A Rgt.51Nr. 2194Znaleziony w takim stanie w starym domu pod deskami wraz z dokumentami, zdjęciami, banknotami itd. Zdjęcia i papiery do identyfikacji dam w ciągu 2-3 dni, teraz nie mam możliwości ich wykonać
bassista Napisano 18 Marzec 2013 Autor Napisano 18 Marzec 2013 Witam, proszę o rozszyfrowanie:4./Fl.A Rgt.51Nr. 2194Znaleziony w takim stanie w starym domu pod deskami wraz z dokumentami, zdjęciami, banknotami itd. Zdjęcia i papiery do identyfikacji dam w ciągu 2-3 dni, teraz nie mam możliwości ich wykonać
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2013 Napisano 18 Marzec 2013 4. kompania http://www.ww2.dk/ground/infanterie/flausb51.html
Pytanie
bassista
Witam, proszę o rozszyfrowanie:
4./Fl.A Rgt.51
Nr. 2194
Znaleziony w takim stanie w starym domu pod deskami wraz z dokumentami, zdjęciami, banknotami itd. Zdjęcia i papiery do identyfikacji dam w ciągu 2-3 dni, teraz nie mam możliwości ich wykonać
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.