Siwy_x Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 witammoże ktoś skojarzy co to może być? znalezione dawno temu w kontekście wrześniowym,oczywiście nie musi to być nic z września ani żaden magazynek po prostu jedyne z czym mi się to kojarzy, zdjęcia z komórki niestetydzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
carabus Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 pokrywka tj 1/2 od taśmy mierniczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy_x Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 witammoże ktoś skojarzy co to może być? znalezione dawno temu w kontekście wrześniowym,oczywiście nie musi to być nic z września ani żaden magazynek po prostu jedyne z czym mi się to kojarzy, zdjęcia z komórki niestetydzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy_x Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy_x Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy_x Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy_x Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 przedmiot leży zeskładowany więc wymiarów i lepszych zdjęć tak na szybkiego nie zrobię, ale jest to chyba dość charakterystyczny przedmiot i jeśli faktycznie związany z militarką to ktoś może coś skojarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Siwy_x
witam
może ktoś skojarzy co to może być? znalezione dawno temu w kontekście wrześniowym,oczywiście nie musi to być nic z września ani żaden magazynek po prostu jedyne z czym mi się to kojarzy, zdjęcia z komórki niestety
dzięki i pozdrawiam
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.