Siwy_x Napisano 17 Marzec 2013 Autor Napisano 17 Marzec 2013 witammoże ktoś skojarzy co to może być? znalezione dawno temu w kontekście wrześniowym,oczywiście nie musi to być nic z września ani żaden magazynek po prostu jedyne z czym mi się to kojarzy, zdjęcia z komórki niestetydzięki i pozdrawiam
Siwy_x Napisano 17 Marzec 2013 Autor Napisano 17 Marzec 2013 witammoże ktoś skojarzy co to może być? znalezione dawno temu w kontekście wrześniowym,oczywiście nie musi to być nic z września ani żaden magazynek po prostu jedyne z czym mi się to kojarzy, zdjęcia z komórki niestetydzięki i pozdrawiam
Siwy_x Napisano 17 Marzec 2013 Autor Napisano 17 Marzec 2013 przedmiot leży zeskładowany więc wymiarów i lepszych zdjęć tak na szybkiego nie zrobię, ale jest to chyba dość charakterystyczny przedmiot i jeśli faktycznie związany z militarką to ktoś może coś skojarzy
Pytanie
Siwy_x
witam
może ktoś skojarzy co to może być? znalezione dawno temu w kontekście wrześniowym,oczywiście nie musi to być nic z września ani żaden magazynek po prostu jedyne z czym mi się to kojarzy, zdjęcia z komórki niestety
dzięki i pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.