Dust Napisano 11 Marzec 2013 Autor Napisano 11 Marzec 2013 Witam, znajda silnie magnetyzuje, pozbyłem się większości rdzy poprzez stworzenie ogniwa galwanicznego. Dodam jeszcze że znalazłem ten kawałek metalu w rejonie upadku meteorytu żelaznego, co oczywiści nie znaczy że jest to meteoryt. ^^
Dust Napisano 11 Marzec 2013 Autor Napisano 11 Marzec 2013 takie zdjęcia jeszcze zrobiłem, podczas czyszczenia odpadała ciemna powłoka odkrywając metal
Dust Napisano 12 Marzec 2013 Autor Napisano 12 Marzec 2013 waga nietypowa jak na taki rozmiar, natomiast wymiary 1,5 na 2,5 cm
Dust Napisano 11 Marzec 2013 Autor Napisano 11 Marzec 2013 Witam, znajda silnie magnetyzuje, pozbyłem się większości rdzy poprzez stworzenie ogniwa galwanicznego. Dodam jeszcze że znalazłem ten kawałek metalu w rejonie upadku meteorytu żelaznego, co oczywiści nie znaczy że jest to meteoryt. ^^
kakaru Napisano 11 Marzec 2013 Napisano 11 Marzec 2013 wygląda jak jakaś szlaka;D rzuć go o beton, jak się rozleci to nie meteoryt ;p a jak się nie rozleci to musisz go przeciąć i na razie obejrzeć go w środku. pozdro
Pytanie
Dust
Witam, znajda silnie magnetyzuje, pozbyłem się większości rdzy poprzez stworzenie ogniwa galwanicznego. Dodam jeszcze że znalazłem ten kawałek metalu w rejonie upadku meteorytu żelaznego, co oczywiści nie znaczy że jest to meteoryt. ^^
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.