maadin Napisano 5 Marzec 2013 Autor Napisano 5 Marzec 2013 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji tego radia. Pozdrawiam
maadin Napisano 5 Marzec 2013 Autor Napisano 5 Marzec 2013 Właśnie zapomniałem napisać, że z tym będzie problem, bo mam tylko te fotki.
RPS Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Odnośnie jeszcze tych pustych przestrzeni które dyskwalifikują". Gdyby wyjąć te baterie o których pisałem ...
Brat Pit Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Widzę, iż rozmawiamy dwoma językami...Napisałem, iż Okupacyjna samoróbka moim zdaniem odpada..."Nie napisałem, że nie można było takiej zrobić amatorsko.Wielkość tego urządzenia w moich oczach dyskwalifikuje je jako urządzenie zrobione specjalnie do konspirowania". Nie stosowano by głośnika i słuchawek równolegle, a także baterie by były osobnym modułem w celu maksymalnego zmniejszenia wielkości pojedynczego elementu. Dalej też nie wiem co chcesz mi przekazać pokazując bechowca.
RPS Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Bechowiec nie może być konspiracyjny bo nie mieści się w kieszeni i jest za mało tandetny. Logika górą. Poddaje się i sorry za offtopy.
Pytanie
maadin
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.