arkadiusz79 Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 witam serdecznie. czy powie mi ktos oco chodzi z dzwiekami przy rutusie? mienowicie jest tak. kolega ma taki sam i chodzimy na relikcie ustawienia mamy na 5 tonów czulosc +42 dyskryminacja -30 na dynamiku. i on ma inne dzwieki na dany przedmiot i ja mam inne. on ma bardziej takie doniosle wyrazne a ja piskliwe. prosze o pomoc. bardzo dziekuje i pozdrawiam
bassista Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 Na pewno masz v3? Miałem wcześniej v2 i dźwięki były takie piskliwe, wyższe, sztuczne.Wskazania na wyświetlaczach takie same macie?Dzwiek v2 słychać tuhttp://www.youtube.com/watch?v=OlK2LapohH8
arkadiusz79 Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 no dokladnie takie mam dzwieki. a wartosci mamy takie same i gdzy wlanczam rutusa to pisze ze 3,0
bassista Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 może jakaś wczesna wersja v3? Dzwoń do serwisu, tam się więcej dowiesz :) Kabel od cewki leci Ci do puszki z bateriami (v3) czy do wyświetlacza (v2)?
Kuba115 Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 Naskrobie tutaj, bo wątek na wierzchu. Może ktoś podrzucić jakieś ustawienia do trójki? W sobotę wybieram się w dziewiczy wypad z tym wykrywaczem i ciekaw jestem jak go najlepiej ustawić. Będę szukał głównie koloru, ale chciałbym żeby też złapał bagnet.
arkadiusz79 Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 a da sie ustawiac tony dzwieków na piecio tonowym bo na programie sie da
WykoP2411+ Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 arkadiusz79 (97 / 24)2013-02-28 12:50:32no dokladnie takie mam dzwieki. awartosci mamy takie same i gdzywlanczam rutusa to pisze ze 3,0,,Jak producentowi zostało części z wersji 2 to nie wyrzucił ich tylko wsadził do wersji 3. Po drugie różne wersje wykrywaczy danego producenta działają na tych samych lub bardzo podobnych częściach a rozróżnianie ich na ver1,2 lub 3 to raczej chwyt marketingowy niż jakieś kosmiczne zmiany poprawiające cudownie parametry. Jeśli chodzi o sam ton dobywający się z głośnika to kwestia gustu,nie sądzę żeby z tego powodu wykrywacz źle działał.Pzdr.
arkadiusz79 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 wtakim razie zostalem oszukany przez pana rutyne. wiec mam i zaplacilem kase za v3 obudowe a w srodku jest tak naprawde v2. kuuuuuuu......
nikt Napisano 3 Marzec 2013 Napisano 3 Marzec 2013 BREDZICIE . Jak stare baby z rynku. 1 - Ja nie oszukuję nikogo , jestem uczciwym człowiekiem szanującym klientów. Przez 10 lat pracowałem na dobrą opinię i szacunek w środowisku. Miałbym psuć coś takiego ???2- Nie ma fizycznej możliwości podmiany 2" na 3" i odwrotnie ponieważ 2" była fizycznie inaczej wykonana. Jak wtyk od sondy jest w obudowie od baterii to jest to 3" i koniec. 3 - istnieje coś takiego jak gwarancja i serwis. Dzwonić , pisać , detektor wysłać do serwisu. RUTUS.
arkadiusz79 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 moze tak.nic zostaje odeslanie do serwisu
arkadiusz79 Napisano 4 Marzec 2013 Autor Napisano 4 Marzec 2013 panowie juz nie piszmy ze to moglo byc tak czy siak. i przepraszam za zbyt ostre slowa poprostu nerwy zapanowaly nad umyslem.
fuks_ag Napisano 4 Marzec 2013 Napisano 4 Marzec 2013 Kolego nikt, mam pytanie gdzie znajdę dane dotyczące natężenia prądu wykrywacza proxima i argo oraz w jakich zakresach napięcia mogą pracować,
snajper-s1 Napisano 4 Marzec 2013 Napisano 4 Marzec 2013 Da się coś zrobić, żeby dźwięk włączania Argo nie był słyszalny w odległości jakichś 2 km?
brodkasz Napisano 5 Marzec 2013 Napisano 5 Marzec 2013 Wsadzaj jacka od słuchawek :) albo przejściówkę z dużego na małego albo same słuchawki co będzie najlepszym wyjściem :)
snajper-s1 Napisano 6 Marzec 2013 Napisano 6 Marzec 2013 Kijowo nosić jeszcze jakieś dodatkowe gadżety, myślę, że powinno się to ściszać razem z ogólnym poziomem głośności.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.