Skocz do zawartości

fisher f75 ltd KUPNO

escewu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Postanowiłem kupić fishera f75 ltd.
I teraz pytanie... gdzie najlepiej kupić to cacko?
W pl koszt 4.699zł z osłoną
W Czechach ok 4.000zł
W Austrii 4.000zł bez osłony chyba
USa 3.500zł plus przesyłka i cło:/
podpowiedzcie coś...
pozdrawiam
Napisano
kupowanie w UE, obecnie NICZYM nie różni się od kupowania w POLSCE, a może różni się na plus, cena, jakość obsługi i serwisu ... jedyne co jest pewnym problemem jest koszt kuriera przy ewentualnej reklamacji, ja kupuje nówkę mxt pro + bulleye2 Włoszech za 3000 .... przelew w EURO z prawie każdego konta z 5 PLN .... 1000PLN w kieszeni czyli jakieś 15 wysyłek kurierem do Włoch.....
Napisano
Ja juz któryś z kolei wykrywacz kupiłem w usa,F75LTD widziałem na Ebay za 3,4 z wysyłką.Nigdy żadnego cła i vatu nie płaciłem,ale biorą chyba losowo co którąś paczkę do sprawdzenia.Ryzyko ze będziesz musiał skorzystać z gwarancji jest małe bo to w sumie dobre bez awaryjne sprzęty poza sporadycznymi rozszczelnieniami cewek.Jak juz patrzysz koniecznie na gwarancję to kup w UE.Czesi mają dobrą cenę
Napisano
Ja kupowałem 3 wykrywki z usa cena dobra a o gwarancje się nie martw jak będziesz go szanował to będzie ci długo służył. Mam jednego gościa co z usa mi wysyłał bo prosto od producenta je brał. Pisz na gg 8552385
  • 4 weeks later...
Napisano
Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie wersji:
Fisher f75 ltd black a fisher f75 ltd limited edition to są inne modele? ten drugi jest lepszy i troszkę droższy?
Napisano
Black to właśnie LTD nawet sądząc po kolorze.
SE jest zwykły, ja jak kupowałem LTD to przyszedł mi właśnie ze stanów i pudełko było od SE a w środku był LTD czarny, chyba wszystkie tak sprzedają.
Napisano
Podsyłam Ci linka do aukcji, na czeskim allegro.
Za dwie godziny z ogonkiem, będzie już po sprawie. Trochę to dziwne, sprzedaje go być może rodak lub Czech z Częstochowy.
Cena na razie nie przekracza 3000 zł.
Napisano
dziękuje za link... udało się wygrać tylko jak na razie nie mogę skontaktować się ze sprzedającym tel wyłączony na email nie odpisuje... żeby podpucha nie była jakas:/
Napisano
Wszystko odbyło się z zgodnie z regulaminem platformy aukcyjnej. Jesteś prawnie związany z umową sprzedaży, lecz Allegro nie może (umywa ręce), ni jak wpłynąć do sfinalizowania transakcji. Sprzedający ma tydzień na kontakt, z Tobą, celem umówienia szczegółów.
Na drodze sądowej, twoja sprawa jest łatwa do wygrania.
Napisano
Witam
I jest problem skontaktowałem się z właścicielem konta Jaak3 i oznajmił, iż nie wystawiał żadnego wykrywacza i nie ma pojęcia kto to zrobił, ze nie ma neta w tej chwili i ze będzie miał po świętach... Śmieszne jest to że nr kont podany w aukcji jest właściciela konta jaak3 a wiec nie ma mowy tu o próbie jakiegoś oszustwa... Wychodzi na to iż sprzedającemu nie spodobała się wylicytowana cena i próbuje nie wywiązać się z umowy kupna wykrywki... poinformowałem już allegro w tej sprawie ale musi minąć chyba 7 dni do założenia sporu". Doradźcie co robić? Wiem że sprawa w sądzie jest do wygrana, a jakie byłyby koszt takiej sprawy i jaki ona by miała przebieg? pozdrawiam escewu
Napisano
Nie ma o co się sądzić.... nieuczciwych ludzi jest bardzo wiele, koszt załatwienia adwokata może przekroczyć koszt zakupionego towaru... choćbyś wygrał to on i tak ma prawo wycofać się z aukcji pod pretekstem np. skradziono mi towar. z poważaniem Krzysztof
Napisano
Nic nie wskórasz drogą sądową zasady allezło są tak z precyzowane że w większości przypadków pozostaje dobra wola sprzedającego lub kupującego.A jeżeli jeden albo drugi ma chociaż jedną opinie negatywną jest podstawa do wycofania się z umowy jako kupujący lub sprzedający jest osobą niewiarygodną itd. itp.chwyty szkoda czasu i pieniędzy dlatego dużo osób zastrzega sobie zakończenie licytacji bez podania określonego powodu lub opcja kup teraz po obejrzeniu towaru żeby nikt go potem nie nękał po co i dla czego.pozdro.
Napisano
Konto jakk3 zostało przejęte przez nieupoważnioną osobę, która następnie wystawiła na sprzedaż przedmioty."
i już po temacie:p
Cóż po świętach biorę nówkę z Austrii:)
proszę o usuniecie tego tematu:)
pozdrawiam escewu
Napisano
Escewu, porównaj sobie zdjęcia z tych aukcji:

http://aukro.cz/detektor-kovu-fisher-f75-ltd-i3120914964.html

http://allegro.pl/wykrywacz-metalu-fisher-f75-ltd-i3144852221.html

Do moderatorów, linki do trwającej aukcji wstawiłem w celu porównania dla kolegi, który ma problem po wygraniu aukcji.
Napisano
witam właśnie tez znalazłem na allezło tą aukcje ten sam, wykrywacz... tak jak myślałem syn właściciela użytkownika jaak3 jest za granica i wystawił wykrywke i nie poszła za dobrą kasę... oszustwo... szkoda gadać:P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie