krystiano Napisano 18 Luty 2013 Autor Napisano 18 Luty 2013 witam kolegów jestem nowy na forum ale od dawna zbieram starocie.moje zainteresowania są wszechstronne.Kiedyś chodziłem z bratem z wykrywką własnej roboty coś tam się trafiało ale to nie był szczyt techniki. przejdę do rzeczy od rok chodzę z z fisherem za drobnicą jestem z niego zadowolony.przydało by mi się drugi wykrywacz na militarkę niedrogi o głębszej penetracji co można polecić może być używka?
madmax78 Napisano 18 Luty 2013 Napisano 18 Luty 2013 Ja na militarkę polecam wyszukiwarkę ...http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=wykrywacz+na+militark%EA&ws=txt&id_forum=all
krystiano Napisano 18 Luty 2013 Autor Napisano 18 Luty 2013 Dziękuje kolego madmax78 ale tam jest setki postów na setki tematów. Wolał bym zasięgnąć opińi na bieżąco jeżeli któryś z kolegów może coś doradzić albo podzielić się wiedzą na temat takich detektorów.
Hebda Napisano 18 Luty 2013 Napisano 18 Luty 2013 Setki postow i tematow.Sa po to bys wlasnie mogl je przeczytac i podjac dezycje a nie zakadac sto pierwszy post i tematPolecam wyszukiwarke.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.