esterendensen Napisano 20 Luty 2013 Autor Napisano 20 Luty 2013 Fajne zdjęcia,szczególnie to lotnisko.Jak będę na urlopie to zajadę do kolegi z Łazowa,on ma coś w temacie motocyklowym,tyle,że wczesnopowojenne.Ja tak po prawdzie nie jestem rodowitym żaraninem,ale skoro ponad 20 lat tu mieszkam to i tematyka żarska.
Gość Napisano 13 Marzec 2013 Napisano 13 Marzec 2013 Cześć Arnold, masz jeszcze tego Gaza i motocykle?Zapraszam na www.zamekgogolow.blogspot.com ;-)Miło znajomą twarz zobaczyć.
Tomb750 Napisano 21 Marzec 2013 Napisano 21 Marzec 2013 Może nie żary ale też blisko http://www.youtube.com/watch?v=8fiMjwnn9_M&feature=player_embedded#!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 21:36 09-04-2013
witoldo125 Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Kilka zdjęć z moich zbiorów. W jedym albumie mam około setki zdjęć z Żar. Głównie związane są z motorami. Wyglada to jak szkolenie, kurs. Może ktoś wie coś więcej na temat tych motorowych kursów, odbywających się w Żarach. W albumie są też zdjęcia z miasta. Co ciekawe, prawie wszystkie są bardzo dobrej jakości. Ktoś dysponował dobrym sprzętem.
dawidlubsko Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Bardzo ciekawe ujęcia :) może te zeskanowane fotki to kadra szkoląca szkołę nowych motocyklistów zdobywców Europy i świata ?
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 W Żarach stał Kradschützen-Bataillon 8, więc pewnie foty z motocyklami pochodzą z tej jednostki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.