wsx7 Napisano 7 Luty 2013 Autor Napisano 7 Luty 2013 Witam,Proszę o potwierdzenie, miejsce znaleziska wskazywało by na zelówke z I wojny, ale może ktoś by wiedział coś więcej na ten temat??Zelówka już oczyszczona i zakonserwowana.Z góry dzięki i pozdrawiam!!
wsx7 Napisano 7 Luty 2013 Autor Napisano 7 Luty 2013 no tak mi się wydaje, ale proszę o potwierdzenie.Jeśli Twoim zdaniem nie jest zelówka to co?
wsx7 Napisano 7 Luty 2013 Autor Napisano 7 Luty 2013 no to OK - może i podkówka na szczegółach się nie znam, ale jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach ;) ledwo ją wytargałem była wrośnięta w korzeń drzewa
Aertuss Napisano 7 Luty 2013 Napisano 7 Luty 2013 Prostokatne otwory to raczej coś jak podkówka , wgl bawić się w elektrolize na takie fanty to szkoda prądu ale jak kto woli.
wsx7 Napisano 7 Luty 2013 Autor Napisano 7 Luty 2013 owinąłem tylko drutem aluminiowym i włożyłem do wody z sodą kaustyczna na jeden dzień. ale jak dla mnie to ciekawe znalezisko ;) dla kogos poprostu złomWracamy do tematu... ;)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 21:08 07-02-2013
Pytanie
wsx7
Witam,
Proszę o potwierdzenie, miejsce znaleziska wskazywało by na zelówke z I wojny, ale może ktoś by wiedział coś więcej na ten temat??
Zelówka już oczyszczona i zakonserwowana.
Z góry dzięki i pozdrawiam!!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.