afrak Napisano 25 Wrzesień 2013 Share Napisano 25 Wrzesień 2013 nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemiroff Napisano 3 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2014 Witam,niezmiernie się cieszę wypłynął czwarty egzemplarz,jeszcze około 196 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemiroff Napisano 3 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2014 na znanym portalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek81 Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Witam. Znalazłem taki sztylet podczas remontu starego domu z 38 roku. Wygląda identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Daj zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baron Rojo Napisano 21 Wrzesień 2016 Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Takie noże przed wojną produkowała fabryka braci Kobylańskich jako..noże rzeźnicze. Jeśli jest egzemplarz który bezsprzecznie należy do partii produkowanej dla AK, to warto by było porównać czy różnią się w jakimś szczególe od innych. Sam mam dwa takie ale nie mam pojęcia czy są produkcji wojennej czy przedwojennej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemiroff Napisano 15 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2017 witam dawno tu nie zaglądałem a tu się coś dzieje, koledzy zapodajcie zdjęcia do kolekcji i do porównania, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.