bero501 Napisano 7 Luty 2013 Autor Napisano 7 Luty 2013 Witam, nie mam pojecia co to za okladziny chyba nie sa to oryginalne od mausera. Z jakich lat moga pochodzic i czemu maja metalowe blaszki pod spodem? Oraz prosze by moderatorzy nie kazali mi wstawiac tego watku do weryfikacji oryginalnosci.
bero501 Napisano 7 Luty 2013 Autor Napisano 7 Luty 2013 Witam, nie mam pojecia co to za okladziny chyba nie sa to oryginalne od mausera. Z jakich lat moga pochodzic i czemu maja metalowe blaszki pod spodem? Oraz prosze by moderatorzy nie kazali mi wstawiac tego watku do weryfikacji oryginalnosci.
kloki Napisano 7 Luty 2013 Napisano 7 Luty 2013 Bagnet mauserowski, te blaszki mocowały tzw. osłonę ogniową bagnetu (której tu nie ma). Okładziny to jakaś licha robota domorosłego" majsterkowicza.
theurge Napisano 7 Luty 2013 Napisano 7 Luty 2013 Śruby i nakrętki też kwalifikują się do wymiany na jakieś bardziej przypominające oryginał...
Pytanie
bero501
Witam, nie mam pojecia co to za okladziny chyba nie sa to oryginalne od mausera. Z jakich lat moga pochodzic i czemu maja metalowe blaszki pod spodem? Oraz prosze by moderatorzy nie kazali mi wstawiac tego watku do weryfikacji oryginalnosci.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.