adileviatan Napisano 6 Luty 2013 Autor Napisano 6 Luty 2013 dzień dobry cze pomoże ktoś zidentyfikować łuskę jakiś czas dawny temu była zakupiona prze zemnie ale niestety nie wiem nic o jej pochodzeniu z góry dziękuje 34 cm wysokości średnica 8 cm ścianki są bardzo cienkie
snajper-s1 Napisano 6 Luty 2013 Napisano 6 Luty 2013 Bicia przepisz, bo z tej foty nic nie wynika..Być może ruska 76,2 mm tylko ucięta
adileviatan Napisano 6 Luty 2013 Autor Napisano 6 Luty 2013 bicia tylko proszę powiedzieć co to jest bo naprawdę nie wiem chodzi o spod i 3 dziurki? bo jeśli chodzi o jakieś znaczniki wybite to nie jestem pewien 17(r)lub(3) 44r j
snajper-s1 Napisano 6 Luty 2013 Napisano 6 Luty 2013 Tak, te ZNACZNIKI :Dalbo dobra fote, dobrej jakości i dobrym kontrastem.
bjar_1 Napisano 6 Luty 2013 Napisano 6 Luty 2013 Przeciez napisał już o znacznikach - to radziecka 76,2 mm.
Pytanie
adileviatan
dzień dobry cze pomoże ktoś zidentyfikować łuskę jakiś czas dawny temu była zakupiona prze zemnie ale niestety nie wiem nic o jej pochodzeniu z góry dziękuje 34 cm wysokości średnica 8 cm ścianki są bardzo cienkie
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.