Jump to content

Rutus Argo ver 3,0

arkadiusz79

Recommended Posts

po pierwsze jak śmigasz za militarką to dyskryminacje ustaw na -60 minimum -40 bo inaczej sporo militarki wycinasz no i przy okazji żelaznego zlomu jak ustawisz +30 to wycinasz całe żelastwo ale i min małe srebrne monetki zlote łancuszki obraczki pieścionki itp za wysoko ustawiasz dyskryminacje ja jak chodze w dynamiku ustawiam na -10 i kazdy powtarzalny sygnał trzeba kopać jak za militarką -60 i mix do tego

• 1 month later...
Witam,
mam Garretta ACE 250 i chcę sobie kupić Rutusa ARGO. Z tego co czytałem to raczej opłaca się go kupić, ale mam pytanie do jego posiadaczy, a dokładniej ile zajęło wam ozpracowanie" tego sprzętu. I jeszcze nie za bardzo rozumiem tą regulację do gruntu i dyskryminację.
Z góry dzięki.

Jeśli chcesz się przesiąść na ARGO to mogę polecić, miałem, teraz nawet mój brat lata z V 3.0, jest naprawdę zadowolony, ja zresztą też byłem, jest głęboki, a jeśli chodzi o trudność obsługi, to akurat o to się nie martw, parę godzin i będziesz już sporo wiedział o obsłudze, reszta to tylko praktyka.

Grunt to instrukcja obsługi, jak się komuś nie chce poczytać to później są problemy.

Nie wiem skąd taka opinia o ARGO, że jest trudny w obsłudze? Już nie w jednym temacie o tym słyszę.

O używkę ciężko, kolega szuka już dłuższy czas i ceny za używki są chore, za V 1.0 czasami wołają 1500zł, a nowa V 3.0 1850, brat jakiś miesiąc temu kupił nowego o Rutusa za 1650zł.
Radzę kupić nowego, bo jak dla mnie używki się nie opłaca.

DD na drobnicę, CC np. na zaśmiecony teren, jest stabilna i dokładna, identyfikacja jest dokładniejsza.

DD bierze szerzej i przez to mniej też miniesz, szybciej przejdziesz placówkę, CC wolniej, dokładniej.

Mam jeszcze jedno pytanie, jak jest tam z rozpoznawaniem wielkości? W moim ACE 250 jeśli przycisnęło się taki duży guzik to mniej więcej można było określić wielkość przedmiotu. W Rutusie też jest coś podobnego? Chodzi o to, że jeśli lubię na metal pochodzić to żebym nie kopał cały czas za jakimiś odłamkami czy drucikami.
Z góry dziękuję
Kamil.

Nie bardzo wiem o co chodzi z tym ACE? Wielkość przedmiotu ci pokazywał? W Argo nie ma czegoś takiego, chyba że chodzi ci o pinpoint to wtedy oczywiście że ma, i nawet pokazuje na jakiej jest głębokości.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information