huk 100 Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Napisano 27 Styczeń 2013 Chciałem kupić parę pozycji w księgarni Odkrywcy wybrałem opcje bez rejestracji wprowadziłem adres wybrałem za zaliczeniem pocztowym a tu Zook ! wyskoczyła info. wpisz nr.telefonu -wpisałem, klikam znowu a tu znowu Zook !wpisz adres mailowy ! i tu już miałem dosyć - zrezygnowałem !Po co komu do zaliczenia pocztowego mój telefon czy mój mail ?-pozdro
herr kurzo Napisano 27 Styczeń 2013 Napisano 27 Styczeń 2013 Osobiście to nie wiem po co komu numer telefonu czy też e mail ale ja ja kupowałem książkę ze sklepu odkrywcy to podałem tel i email i przyszło bezproblemowo :) a i jeszcze do książki dostałem fajną przekładkę.
Damian84 Napisano 27 Styczeń 2013 Napisano 27 Styczeń 2013 Po to by księgarnia mogla sie skontaktować gdyby jakies pozycji nie bylo itp....Kupowałem kilka razy i nie mialem ma problemów...
Nadwojciech Napisano 27 Styczeń 2013 Napisano 27 Styczeń 2013 Huk polecam zamówić telefonicznie za pobraniem. Korzystam i nigdy nie było problemu.
huk 100 Napisano 9 Luty 2013 Autor Napisano 9 Luty 2013 panowie czy coś się zmieniło ? czy mam znowu odpuścić zakupy ? czy właściciele poszli do rozum do głowy ?
huk 100 Napisano 9 Luty 2013 Autor Napisano 9 Luty 2013 sprawdziłem jest tak jak było :):) a więc nic się nie zmieniło :) nie to nie :)-pozdro http://www.odk.pl/cart-send.html
huk 100 Napisano 11 Luty 2013 Autor Napisano 11 Luty 2013 nie tą stronę wklepałem ale zapewniam was nic się nie zmieniło :) i gitara !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.