huk 100 Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2013 Chciałem kupić parę pozycji w księgarni Odkrywcy wybrałem opcje bez rejestracji wprowadziłem adres wybrałem za zaliczeniem pocztowym a tu Zook ! wyskoczyła info. wpisz nr.telefonu -wpisałem, klikam znowu a tu znowu Zook !wpisz adres mailowy ! i tu już miałem dosyć - zrezygnowałem !Po co komu do zaliczenia pocztowego mój telefon czy mój mail ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr kurzo Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Osobiście to nie wiem po co komu numer telefonu czy też e mail ale ja ja kupowałem książkę ze sklepu odkrywcy to podałem tel i email i przyszło bezproblemowo :) a i jeszcze do książki dostałem fajną przekładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Po to by księgarnia mogla sie skontaktować gdyby jakies pozycji nie bylo itp....Kupowałem kilka razy i nie mialem ma problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Kupowałem nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Huk polecam zamówić telefonicznie za pobraniem. Korzystam i nigdy nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Kontrola najlepszą formą zaufania. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Luty 2013 Autor Share Napisano 9 Luty 2013 panowie czy coś się zmieniło ? czy mam znowu odpuścić zakupy ? czy właściciele poszli do rozum do głowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Luty 2013 Autor Share Napisano 9 Luty 2013 sprawdziłem jest tak jak było :):) a więc nic się nie zmieniło :) nie to nie :)-pozdro http://www.odk.pl/cart-send.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 13000.gratulacje Huku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Luty 2013 Autor Share Napisano 11 Luty 2013 nie tą stronę wklepałem ale zapewniam was nic się nie zmieniło :) i gitara ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Maj 2013 Autor Share Napisano 31 Maj 2013 dalej jest to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.