stridor Napisano 26 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2013 Witam kolegów.Poszukuję fasunku do w/w hełmu. Czy może ktoś zna namiary gdzie można go dostać bądź jakiś późniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 http://onlinemilitaria.net/shopdisplayproducts.asp?id=120&cat=HEADWEAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stridor Napisano 26 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2013 Dziękuję! Tylko ta cena :)trochę wysoka jak na hełm, który ma się znaleźć w Izbie Pamięci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 No niestety, cena boli ja na fasunek do MkII musiał bym wydać 35$ + 12$ podpinka + 14$ wysyłka = 61$ ~` 190 zł, niestety drogo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 No za 50zł tego nie kupisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Tylko w jakim celu wspolczesny fasunek ma trafic do helmu jaki ma byc w izbie pamieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Też mi się wydaje, że w izbie pamięci fasunek może być zbędny, a w moim przypadku drogo - bo za oryginalny hełm dałem 30 złociszy, a fasunek z podpinką (replika) prawie 200 złotych - ale ceny porównywalne z dostępnymi u nas replikami fasunków niemieckich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.