skolcio Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2013 hej czy ktoś wie gdzie można dostać sam podkład dźwiękowy do kwiatkosia? Wertuję internet, ale nie mogę znaleźć. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi94 Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Spróbuj na Chomikuj.pl może będzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 26 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2013 No właśnie są tylko całe filmy, a mi chodzi o ten charakterystyczny soundtrack. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 http://mp3.teledyski.info/index.html?text=jan+kanty+pawluskiewicz+Pu%B3kownik+Kwiatkowski+&strona=0&file=global_test&name=eplik&dalej=Szukaj Muzyke napisal Jan Kanty Pawluskiewicz poszukaj tutaj bo nie wiem o jaki tytul Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Chodzi o to, że mimo że znamy datę powstania filmu, kompozytora oraz inne dane nie można znaleźć chociażby jednego utworu skojarzonego z filmem. Coś takiego jak Pułkownik Kwiatkowski OSTR (oryginal sound track) czy podobne w internecie nie występuje :(Gdybyśmy znali chociażby jeden tytuł utworu można by się zaczepić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Ok,na YT sa rozne kawalki nie wiem o ktory chodzi,ale mozna to zgrac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi94 Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Koledze pewnie chodzi o ten motyw ;p http://www.youtube.com/watch?v=C-pjYfp5MII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2013 Dokładnie o ten. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dhAi29G1Q1Q tutaj też, ale to z reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Jak probuje kliknac na linka to mam komunikat material niedostepny poza Polska", no a niby inter-net, fajnie mamy.Ten co wymyslil taka opcje, a tym bardziej ten co ja wybiera w/g mnie zasluguje na zonka:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2013 Kurczę no nigdzie tego nie ma, chyba pozostaje tylko wycinać muzykę ręcznie z filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 zainstaluj program- Youtube to mp3, zgrywasz muzyke z klipu na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 ale co to za jakość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 skolcio podaj maila to Ci wyśle co się dało zmotać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 albo nie trzeba :)http://www63.zippyshare.com/v/21740001/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 Oczywiście zgrane z filmu więc jakość nie powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2013 Dzięki, masz u mnie piwo. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.