lincoln Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Napisano 23 Styczeń 2013 witam kolegow,wpadlo mi kilkanascie hełmów,chcialem dowiedziec sie wiecej na ich temat,co kilka dni bede wrzucal foty.Prosze o informacje odnosnie tych eksponatow,co to za modele,kraj pochodzenia,wydatowanie,dzieki i pozdrawiam
lincoln Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Napisano 23 Styczeń 2013 dwa razy wszedl mi temat z helmami,jest ponizej,tam sa foty,pozdrawiam i dziekuje
lincoln Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Napisano 23 Styczeń 2013 witam kolegow,wpadlo mi kilkanascie hełmów,chcialem dowiedziec sie wiecej na ich temat,co kilka dni bede wrzucal foty.Prosze o informacje odnosnie tych eksponatow,co to za modele,kraj pochodzenia,wydatowanie,dzieki i pozdrawiam
Pytanie
lincoln
witam kolegow,wpadlo mi kilkanascie hełmów,chcialem dowiedziec sie wiecej na ich temat,co kilka dni bede wrzucal foty.Prosze o informacje odnosnie tych eksponatow,co to za modele,kraj pochodzenia,wydatowanie,dzieki i pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.