DaSk Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 Witam!Czy ktoś pamięta w jakiej książce może być klasyfikacja czołgów nas lekkie, średnie i ciężkie? Chodzi mi o okres 1930 - 1940, a w szczególności o Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Lekkie : PzKpfw I, PzKpfw II; średnie : PzKpfw III, PzKpfw IV, PzKpfw V, ciężkie : PzKpfw VI, PzKpfw VI B, Maus, itp ???To nie z książki, tak mi się wydaje...Chyba że chodzi Ci o masę wozów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaSk Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2013 Niedokładnie mi o to chodziła. Ale dziękuję za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 W latach 1930 - 1940 PzKfw IV był klasyfikowany jako czołg ciężki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rawicz Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Pomocna może być ta strona:http://panzerwaffe.pl/krzemek/galeria.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.