Rzepa16 Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 Witam czy możecie podać mi wzór butów używanych przez 1 Armię Wojska Polskiego, i strony internetowe na których można je dostać? Głównie chodzi mi o wojskowe trzewiki, ale w ostateczności mogą być oficerki z miękką" cholewą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Wszelkie obuwie radzieckie z ówczesnego okresu:zarówno trzewiki z ichnimi owijaczami, jak i sapogi. Może być również zdobyczne niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 A tez i brytyjskie, kanadyjskie i USA - z dostaw sojusznikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzepa16 Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 Dzięki, a wiesz może na jakiej stronie mogę dostać takie właśnie obuwie radzieckie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSZACZNAM Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Czasami pojawiało się również obuwie cywilne albo ersatz'e. Wystarczy poczytać troszkę wspomnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Przestańcie bo zaraz zacznie chodzić w jakichś trampkach z bazaru- bo przecież 1 AWP wszystkiego używała.. Rekonstruujemy regułę- potem dochodzą smaczki.co do zakupu- popularny portal aukcyjnyz tego co mi wiadomo replik radzieckiego obuwia raczej nikt nie robi- przynajmniej powszechnie dość dostępnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 20 Styczeń 2013 Share Napisano 20 Styczeń 2013 Wszystkiego jak wszystkiego, ale akurat trofiejne saperki są dość prawdopodobne.A co do tego, co kto robi, to nic mnie nie zdziwi, odkąd właśnie wczoraj na Moto Weteran Bazarze widziałem walonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.