xaho Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 Witam wszystkich serdecznie ;)Mam do was takie pytanko. Zamierzam kupić wykrywacz mniej wiecej do 1000zł. Główny cel to biżuteria i monetyki czy garrett ace 250 bedzie odpowiednim sprzetem do tego ? Aha i gdzie poelcacie kupic moze jakas sprawdzona stronka czy z allegro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wonpiotrus Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Powalcz o tego Fishera F2 na alledrogo bedzie jeszcze 4 godzinki. Fajne ma gratisy i na początek super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreska Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Dobij do 1100 i kup ace 350. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rufa Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 kolego,xsaho.dobrze kombinujesz,ace250 to dobry wykrywacz dla początkującego.cena nie wygórowana[w stosunku do innych marek] a sprzęt całkiem przyzwoity.mam do dziś taki wykrywacz,chociaż już w międzyczasie,dokupiłem gti2500 i ostatnio,at-pro.jednak czasami wracam do kanarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Wyszukiwarka i mózg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.