WykoP2411+ Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 Tak oto pewna niewiasta zaskoczyła funkcjonariuszy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WykoP2411+ Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Wszystkie urządzenia pomiarowe , wagowe itp. powinny mieć certyfikat jest taki urząd który to sprawdza , plombuje i wystawia papier i co jakiś czas jest powtarzana ta legalizacja ale czy to dotyczy policji tego nie wiem. Jeżeli nie to na nie jednym alkomacie braknie skali. Mój znajomy kupił sobie jakiś tam alkomat w sklepie i po jednym browarze był bardzo przestraszony że tyle mu na skali wyskoczyło i tak długo trzyma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz_w Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Policji też dotyczy. I alkotestów i radarów. Jak nie ma ważnej legalizacji to ładnie dziękujesz za rozmowę i jedziesz dalej. A w każdym razie w sądzie masz podstawę do obrony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Mój były pracodawca kiedyś spytał się policjantów o legalizacje radaru , pokazali mu z maksymalną ilością punktów i mandatem za wykroczenie lepiej się nie odzywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.