WykoP2411+ Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 Tak oto pewna niewiasta zaskoczyła funkcjonariuszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Wszystkie urządzenia pomiarowe , wagowe itp. powinny mieć certyfikat jest taki urząd który to sprawdza , plombuje i wystawia papier i co jakiś czas jest powtarzana ta legalizacja ale czy to dotyczy policji tego nie wiem. Jeżeli nie to na nie jednym alkomacie braknie skali. Mój znajomy kupił sobie jakiś tam alkomat w sklepie i po jednym browarze był bardzo przestraszony że tyle mu na skali wyskoczyło i tak długo trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz_w Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Policji też dotyczy. I alkotestów i radarów. Jak nie ma ważnej legalizacji to ładnie dziękujesz za rozmowę i jedziesz dalej. A w każdym razie w sądzie masz podstawę do obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Mój były pracodawca kiedyś spytał się policjantów o legalizacje radaru , pokazali mu z maksymalną ilością punktów i mandatem za wykroczenie lepiej się nie odzywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.