maadin Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Witam, trafiłem kilka takich pudełek, mają napisy: ScaldarancioTANA SAMILANOkolor ciemno-zielony.Domyślam się, że TANA SA to nazwa firmy a Milano to Mediolan, ale nie mogę rozszyfrować pierwszego hasła i funkcji owych pudełek.Średnica pudełka 5cm, wysokość 1,7cm.Mam jedno bardzo słabej jakości zdjęcie poglądowe, które zamieszczam poniżej.Za wszelkie sugestie będę wdzięczny, pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maadin Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
numi5 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Odnoszę wrażenie, że to środek na poparzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maadin Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Scald -oparzeniearancio-pomarańczowy podpowiada google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maadin
Scaldarancio
TANA SA
MILANO
kolor ciemno-zielony.
Domyślam się, że TANA SA to nazwa firmy a Milano to Mediolan, ale nie mogę rozszyfrować pierwszego hasła i funkcji owych pudełek.
Średnica pudełka 5cm, wysokość 1,7cm.
Mam jedno bardzo słabej jakości zdjęcie poglądowe, które zamieszczam poniżej.
Za wszelkie sugestie będę wdzięczny, pozdro!
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.