manylowa Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 tadeks6 stopka dała drapaka od drapaka. he he he zdrów :-)
manylowa Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 tadeks6 to sreberko co masz do id to solid Zygmunta III Wazy
mst28 Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 Bardzo ciekawy guziczek Korpusu Polskiego w Rosji 1917 - producent zapewne Kopiejkin..., a jakim rejonie kraju wyskoczył, czy razem z tymi jedynkami?Pozdr.
saku39 Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 Znalazłem taki sam rok temu w okolicach Zakrzówka, bardzo fajny guziorek :-)
tadeks6 Napisano 4 Październik 2013 Autor Napisano 4 Październik 2013 Witam. Guziczek wyskoczył kilka metrów od jedynek, od razu wydal mi się ciekawy ( może dlatego,że szczególnie lubie polskie fanty ;-) mam pytanko, czy któryś z kolegów zna jakąś dobrą stronkę z opisem tego guziczka? Zaraz jadę na miejscówkę gdzie wyskoczyły te guziki, może coś ciekawego jeszcze wyskoczy... Z góry dzięki.Saku39 gdybyś planował wypad w moje okolice to pisz na pocztę może kiedyś się ustawimy na wspólne wykopki?(-;
MilKam88 Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 Witam,kolego tadeks6 tutaj masz linka do tego guzika http://www.buttonarium.eu/szczegoly.php?id=5260Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.